Kendini Bilmek İçin Kitap

"Ruhsal enerjide ilk basamak insanın kendini bilmesidir. Kendini bilen insan maneviyatını keşfeder ve yolculuğuna başlar." Lao Tzu

“Başarılarımızı, kazançlarımızı, doğru davranışlarımızı olağan bir şey olarak kabul eder, onları yeterince takdir etmeyiz, ama başarısızlıklarımızı ne kadar dramatize edip abartırız! Bu yanlış gol çizgisine doğru koşmaktır. Barındırdığımız her olumsuz düşünce, yanlış yönde atılmış bir adımdır.”

— Jack Ensign Addington

Merhaba

Jack Ensign Addington söz ettiği prensiplerin geçerliliğini kanıtlamış bir uzaman olarak yanılmaz bir otoriteyle insan mucizevi gerçeğini gözler önüne seriyor. Evet, hayatınızı, geleceğinizi düşüncelerinizle yaratıyorsunuz!

Bilinçli olarak düşünülen her düşünce, bilinçaltını etkiler ve bu etki, düşüncedeki güç ve arzunun derecesine bağlı olarak eyleme dönüşür.

Bugün yaygın olan inanç bu yasanın tam tersidir. Birçok insan kadere inanıyor. Sayıları oldukça fazla olan bu kaderciler, hayatın Tanrı tarafından önce tekdir edildiği şekilde tezahür ettiğine, onu hiçbir biçimde değiştiremeyeceklerine, hayatlarının kontrollerinin asla kendi ellerinde olmadığına inanırlar. “Hayat beni oradan oraya sürükledi” diyen insanlara sık sık rastlarız. Sık sık da, “Bunlar başıma niye geldi?” sorup dururlar. Başlarına geleni sürekli ‘kötü yazgıları’na bağlarlar. “Hiçbir işim yolunda gitmiyor artık” yorumu da başka bir kaderci anlayışın ürünüdür.

Kadercilerin dünyasında batıl inançlar çok geçerlidir ve “Şans Meleği” büyük önem taşır. “İyi şans ya da kötü şans; bunlar hep söz konusu yasanın yanlış anlaşılmasından kaynaklanmaktadır.

Bilinçaltı bedenin mimarı olduğundan, işe daha önce verdiğimiz emirle değiştirmekle başlamalıyız.

Evrenin en büyük gücüne sahip olduğunuzu biliyor musunuz? Bu güç düşüncedir.

Yaşamınızı yöneten şey aslında düşünme biçiminizdir. Düşünme biçiminiz sizi başarıdan başarıya ya da tam bir başarısızlığa götürebilir; size sevgi ve mutluluk ya da yalnızlık ve sefil bir yaşam verebilir.

Jack Ensing Addington ünlü bir hukukçu olmasının yanı sıra ruhsal bilimler üzerine de eğitim görmüş ve bu bilimi kendi yıllar süren derin inceleme ve araştırmalarıyla geliştirmiş bir kişi. Yazar insanın önünde gerçekten yeni bir ufuk açan bu kitabında Evrensel Akıl’ın bilgeliğini kullanabilmemizi sağlayacak, benliği sınırlayan düşünce kalıplarını ortadan kaldıracak, başarısızlığı olağanüstü bir başarıya dönüştürecek bilgiyi Ortak Bilinç ‘ten nasıl elde edebileceğimizi öğretiyor.

%100 Düşünce Gücü, okumayanlara tavsiye, okuyanlara bilgiyi hatırlatma amaçlı. Yazarlar sizi okumaya davet ediyor.

Sevgiyle okuyunuz…

Yorum bırakın

Bir WordPress.com Sitesidir.

Kendini Bilmek İçin Kitap sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et